Schakelt u artiesten of creatieve medewerkers in via t-heater? Dan maakt u niet alleen úw leven eenvoudiger. Ook uw artiesten profiteren van onze gespecialiseerde dienstverlening. En staan daarom te trappelen om met u samen te werken.

Artiesten kiezen een kantoor in hun buurt

t-heater maakt het beide partijen gemakkelijk. Bent u opdrachtgever? Dan kunt u terecht bij één contactkantoor voor al uw opdrachten. Artiesten en creatieve medewerkers hoeven niet naar uw kantoor te stappen. Zij gaan langs bij een t-heater-kantoor in hún buurt. En achter de schermen wisselen beide kantoren de informatie uit.

t-heater verzorgt alle administratie voor artiesten

Artiesten die via t-heater werken, trekken zich niets aan van de administratie. Wij brengen alle wettelijke verplichtingen in orde. Dat is ook voor u een geruststelling: al uw artiesten gaan legaal aan de slag. Lees meer over de administratieve taken die t-heater voor zijn rekening neemt.

Artiesten ontvangen hun loon meteen

U garandeert uw artiesten of creatieve medewerkers een snelle uitbetaling. Want zij ontvangen hun loon al in de week na uw bevestiging van hun prestaties. Aantrekkelijk, toch?