Je kent t-interim waarschijnlijk als een uitzendkantoor. Maar wist je dat we je werknemers ook huishoudhulp aanbieden via het dienstencheque-systeem? Bied jouw medewerkers kosteloos een versnelde aanvraagprocedure aan!

 

Dienstencheque-actie: stap kosteloos in met jouw bedrijf

Een dienstencheque-actie kost je bedrijf niets. Zelfs geen moeite. Je geeft gewoon door hoeveel medewerkers je hebt, welke talen zij spreken, en welke communicatiekanalen je wilt gebruiken. Daarna krijg je gratis het promotiemateriaal waarmee je de actie aankondigt.
Zo bied je medewerkers de kans om heel eenvoudig een huishoudhulp aan te vragen. Bovendien krijgen ze een cadeautje als een huishoudhulp bij hen aan de slag gaat: twee cinematickets voor een avondje ontspanning. De aankoop van de dienstencheques blijft natuurlijk wél voor hun rekening.

Dienstencheque: extra energie voor jouw werknemers

Vraagt een werknemer huishoudhulp aan via de dienstencheque-actie? Dan geven we zijn aanvraag voorrang, en zoeken we zo snel mogelijk een geschikte huishoudhulp. Zo ontspannen je medewerkers zich maximaal na de werkuren, en zijn ze overdag topfit.

Vraag jouw dienstencheque-actie nu aan

Geef jouw medewerkers ook de kans om huishoudhulp in te schakelen. We doorlopen graag alle details met jou. Spreek t-interim aan over de dienstencheque-actie voor bedrijven.

Dienstencheque-actie: referenties

Neem je deel aan de dienstencheque-actie van t-interim? Dan ben je niet alleen. Deze bedrijven gingen je al voor:

AZ Groeninge   Emmaüs 
SSD GPI

Vraag jouw dienstencheque-actie aan.

Bent u werknemer? En neemt uw bedrijf deel aan de dienstencheque-actie?

Vraag uw huishoudhulp dan hier aan