Op zoek naar hulp in het huishouden? Vraag hier een huishoudhulp met dienstencheques aan bij t-dienstencheques. Heel eenvoudig, met onderstaande gegevens gaan wij voor jou op zoek naar een poetshulp. 

Ja, ik wil een huishoudhulp


Wat doet jouw huishoudhulp?

De naam zegt het zelf. Hij of zij helpt je met huishoudelijke taken. En ontpopt zich tot was-, strijk-, of poetshulp. Ook boodschappen doen en maaltijden bereiden zijn toegestaan. Net als naaiwerkjes verrichten.

Huishoudhulp via dienstencheques

t-dienstencheques is met bijna 2.500 huishoudhulpen een van de grootste dienstencheque-organisaties in België. Daardoor vind je altijd snel een huishoudhulp die je vertrouwt:
  • Iedere huishoudhulp doorloopt een opleidingstraject en krijgt voortdurende begeleiding en opleiding door een persoonlijke coach.
  • Na overleg met jou stellen we een geschikte huishoudhulp voor.
  • Pas na een kennismakingsgesprek hakt jij de knoop door.

Vanaf dan nemen wij de volledige planning, coördinatie en administratie voor onze rekening. Gratis. Want je betaalt géén administratieve kosten bovenop de dienstencheques.

Je schakelt je huishoudhulp per uur in. Een cheque van € 9 is goed voor een uur huishoudhulp. Van dat bedrag krijg je bovendien een deel terug van de fiscus. Het bedrag is afhankelijk van je hoofdverblijfplaats:
  • In Vlaanderen betaal je na fiscale aftrek maar € 6,30 per uur;
  • In het Brussels hoofdstedelijk gewest is dit € 7,65 per uur;
  • In het Waalse gewest betaal je € 8,10 per uur.