Zoek je een job als huishoudhulp? Werk je al als huishoudhulp? Of wil je voor een van onze strijkpunten of strijkateliers werken? Dan ga je via t-dienstencheques aan de slag in het dienstencheque-systeem. Zo word je volledig beschermd als werknemer, volg je gratis opleidingen, en krijg je na drie maanden een contract van onbepaalde duur.

Wat is werken als huishoudhulp?

De naam zegt het zelf: een huishoudhulp voert huishoudelijke taken uit. Dat betekent dat je de was doet, poetst of strijkt. Ook boodschappen doen en maaltijden bereiden zijn toegestaan. Net als naaiwerkjes verrichten. Wat niet mag? Mensen verzorgen, verbouwen, tuinieren, kinderen opvangen, administratief werk, enzovoort.

Waarom werken als huishoudhulp bij t-dienstencheques?

Bij t-dienstenchequse vinden we dat een huishoudhulp meer is dan alleen een thuishulp. Daarom verdient het beroep van huishoudhulp alle respect. We investeren dan ook in degelijke opleidingen, begeleiding en coaching.

Ga ja via t-dienstencheques aan de slag? Dan kies je voor een uurrooster aangepast aan jouw persoonlijke situatie, werk dicht bij huis en tal van extralegale voordelen. Bij opstart krijg je een coach toegewezen en volg je een aantal opleidingen om de job en de organisatie beter te leren kennen. Ook nadien bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan vormingen. Lees meer informatie over een job als huishoudhulp.

 

Solliciteer nu bij t-dienstencheques

t-dienstencheques zoekt gemotiveerde huishoudhulpen als thuisstrijkers. Geïnteresseerd? Ga nu naar de vacatures voor huishoudhulp.  Of solliciteer spontaan.