Zit strijken in je bloed?

Dinsdag 21 maart 2017

Zit strijken in je bloed?

Wist-je-dat je bij t-dienstencheques je talent voor strijken kan uitoefenen? Je kan bij ons namelijk op verschillende manier aan de slag als strijkhulp. Hoe? Dat vertellen we je hier!

De creatieve consulent: Sofie uit Brussel

Maandag 20 maart 2017

De creatieve consulent: Sofie uit Brussel

Onze t-heaterconsulente Sofie uit Brussel is een echte duizendpoot. Niet alleen was ze ooit professioneel kokkin, ook werkt ze als zelfstandig journaliste in bijberoep. Tijd om haar beter te leren kennen.

Groeien volgens interesses

Woensdag 15 maart 2017

Groeien volgens interesses

Sara Vermeulen startte 10 jaar geleden bij t-interim Leuven als dienstencheques consulente. Sinds 2008 is ze naast uitzendconsulente hét aanspreekpunt voor budgethouders en persoonlijke assistenten via de afdeling t-zorg. Dit doet ze met veel empathie, en een grote glimlach. Ze vertelt graag meer over haar job.

Cartoon Movie 2017 : t-heater was erbij!

Woensdag 15 maart 2017

Cartoon Movie 2017 : t-heater was erbij!

Cartoon Movie: geen festival, noch een beurs, maar wel een internationaal forum voor animatiefilm waarbij animatiestudio’s in een korte pitch hun toekomstige projecten uit de doeken doen. Vlaanderen kreeg deze editie de eer om als gastregio aan te treden. Reden genoeg dus om een bezoekje aan Bordeaux te brengen! T-heater was erbij als  één van de sponsors van het evenement samen met een groep Vlaamse délégués, The Flandriens of Animation, om van dichtbij verslag uit te brengen.

Longread: Hoe verkoop ik een kunstwerk?

Maandag 13 maart 2017

Longread: Hoe verkoop ik een kunstwerk?

Kunstenloket organiseert tal van boeiende infosessies en events. Afgelopen woensdag vond de infosessie ‘Contracteren en onderhandelen in de beeldende kunsten’ plaats in het HISK in Gent. t-heater was er ook. Lees hier in zes vragen en antwoorden wat we bijleerden.

PROFIEL: Journaliste Ebe Daems

Dinsdag 7 maart 2017

PROFIEL: Journaliste Ebe Daems

Ebe Daems is journaliste en werkt al een aantal jaar via t-heater voor opdrachtgevers als MO*Magazine en Zorgbedrijf Antwerpen. We zetten haar graag in de kijker met een interview over haar voorgeschiedenis, haar zoektocht naar inspiratie en haar werk.

Huishoudhulp in de kijker: Rosan

Maandag 6 maart 2017

Huishoudhulp in de kijker: Rosan

Rosan komt steeds met een grote glimlach binnen op kantoor.
Hoe lang werk je al voor t-dienstencheques:  Ik werk sinds september 2009 als huishoudhulp dienstencheques bij t-dienstencheques.

40 medewerkers startklaar bij Van Zon

Vrijdag 3 maart 2017

Horecagroothandel Van Zon opent binnenkort een vierde filiaal in Beerse.
36 kersverse medewerkers staan al in de startblokken. Van Zon zocht uiteenlopende profielen – van productconsulenten over kassa- en baliepersoneel tot diepvriesmedewerkers. Een uitdaging waar t-interim Turnhout zich in vastbeet.