Longread: RVA en de interpretatie van “het taakloon”

Dinsdag 12 december 2017

Longread: RVA en de interpretatie van “het taakloon”

De RVA voerde recent een aantal aanpassingen door in verband met de interpretatie van de voordeelregels (in de werkloosheid) voor kunstenaars (of het kunstenaarsstatuut) . In deze longread lees je meer over de visie van t-heater omtrent deze aanpassingen en geven we het juridische kader van de situatie.

Volg een opleiding tot chauffeur C(E) via t-interim Deinze

Woensdag 6 december 2017

Stel je voor: je bent graag op de baan, je woont in de regio Deinze en je ziet een carrière als vrachtwagenchauffeur wel zittten. Alleen: je hebt hier geen rijbewijs voor. In dat geval kunnen wij je hierbij helpen!

Alles wat je moet weten over de eindejaarspremie!

Maandag 4 december 2017

Alles wat je moet weten over de eindejaarspremie!

Nu we het vallen van het blad achter de rug hebben, is het reikhalzend uitkijken naar de feestdagen én naar de eindejaarspremie. Maar heb je als persoonlijk assistent recht op die premie? En wanneer wordt die dan uitbetaald? Zoek de antwoorden niet onder de kerstboom: je vindt ze hier.

t-heater meets Cirq

Vrijdag 1 december 2017

t-heater meets Cirq

CirQ  is het productiehuis achter de Boomfanfare , de Human Jackpot  en Refu-interim . Jaarlijks organiseren ze memorabele momenten tijdens de Gentse Feesten in de Willem de Beersteeg. Zo staken ze afgelopen zomer tijdens Datakamp  schattige kuikentjes in de blender. Was het een stunt of echt? CirQ schuwt de controverse niet! T-heater sprak met de bezielers.

Alles over eindejaarpremie

Dinsdag 21 november 2017

Alles over eindejaarpremie

Nu we het vallen van het blad achter de rug hebben, is het reikhalzend uitkijken naar de feestdagen én naar de eindejaarspremie. Maar heb je als artiest-uitzendkracht recht op die premie? En wanneer wordt die dan uitbetaald? Zoek de antwoorden niet onder de kerstboom: je vindt ze hier.

Heb je budget over? Dit kan je ermee doen

Dinsdag 21 november 2017

Heb je budget over? Dit kan je ermee doen

Heb je op het einde van het jaar nog budget over, dan kan je een extraatje geven aan jouw persoonlijk assistent. We sommen ze graag even voor je op.