Music for life: t-interim, het warmste uitzendbureau

Music for life: t-interim, het warmste uitzendbureau

Eind december organiseert Studio Brussel weer De Warmste Week, een actie voor honderden goede doelen. Ook wij schieten in gang en organiseren deze acties!

Uitzendconsulenten werken bij klanten

Net als vorig jaar kan elk van onze consulenten centjes bijeensparen voor het goede doel door een halve dag bij een klant te gaan werken. Rekken vullen, administratie- of promowerk, alles kan! Zo krijgen we meer voeling met onze klanten en uitzendkrachten. t-interim rekent daarbovenop uit hoeveel een uitzendkracht zou verdienen voor dit werk, en stort dit bedrag aan het goede doel. De opbengst gaat naar alin vzw en absoluut vzw, twee bijstandsorganisaties die zich inzetten voor personen met een beperking.

Katy en Valerie strijken

Normaal strijken onze huishoudhulpen voor jou, maar deze keer binden onze fieldcoaches Katy en Valerie van t-dienstencheques de schort om in ons strijkatelier. Zij zorgen ervoor dat de was van onze medewerkers kreukvrij is. De opbrengst gaat ook naar Music for Life.

Koersen for life

Bezocht je in november de Lotto Z6sdaagse? Dan zag je zonder twijfel onze t-interim stand staan. Alle bezoekers konden er voor een vrije bijdrage op een fiets op rollen springen en zich meten met de renners op de piste. Een warme, sfeervolle actie die heel wat aandacht kreeg. De opbrengst van deze actie gaat naar Parantee. Deze Vlaamse sportfederatie organiseert een duurzaam, innovatief en kwaliteitsvol sportaanbod op maat van personen met een handicap.

Benieuwd wat dit alles oplevert? Hou dan onze website en sociale media in de gaten, binnenkort maken we hier het bedrag bekend!