Music for life: t-interim, het warmste uitzendbureau

Deze week organiseert Studio Brussel weer De Warmste Week, een actie voor meer dan 1000 goede doelen. Ook wij hebben deelgenomen en organiseerden volgende acties voor Parentee, alin en Absoluut vzw.

62 uitzendconsulenten en medewerkers van t-groep werkten vol enthousiasme een halve dag bij meer dan 60 klanten. Van rekken vullen, administratie over promowerk. Alles hebben ze gedaan. Zo deden ze leerrijke ervaringen op en werkten ze samen 250 uren voor twee bijstandsorganisaties die zich inzetten voor personen met een handicap, Alin vzw en Absoluut vzw.

Uitzendconsulent Anouk Stas heeft bij ZEB gewerkt: “Ik vond het superleuk om eens bij mijn klant te werken, in een andere omgeving. Er heerst echt een toffe sfeer bij ZEB. Het maakt het extra fijn om op deze manier ook bij te dragen aan een goed doel.”

Sindy Kinard, medewerker marketing en communicatie: “Het was interessant. De mensen van de AB waren ook tevreden dat hun klassement eindelijk was gedaan!

Zorgconsulent Ingrid Vaes ging assisteren bij een budgethouder: “ Ik heb ervoor gezorgd dat ze ook kan genieten van de warmste week door de kerstboom te versieren en raamdecoratie op te hangen. Ik hielp haar ook met de veranderingen in de PersoonsVolgende Financiering uit te leggen, de afwas, … Beide hadden we een zeer geslaagde dag!

Anouk aan het werk bij ZEB

 

Katy en Valerie strijken

De fieldcoaches Katy en Valerie van t-dienstencheques maakten van het hoofdkantoor een waar strijkatelier. De opbrengst ging eveneens naar Music For Life.
Valerie: “Ik besef nu dat strijken best zwaar kan zijn, maar voor een goed doel, loont het meer dan de moeite.”

 

Koersen for life

Tijdens de Lotto Z6sdaagse in november konden bezoekers van de t-interim stand op rollen fietsen, en een bijdrage doen aan het goede doel.  Een pittige en sfeervolle actie die heel wat aandacht kreeg. De opbrengst van deze actie gaat naar Parantee. Deze Vlaamse sportfederatie organiseert een duurzaam, innovatief en kwaliteitsvol sportaanbod op maat van personen met een handicap.

Koersen for life op de zesdaagse van Gent

Benieuwd wat dit alles heeft opgeleverd? 5397,52 euro om precies te zijn.
Enorm bedankt aan alle deelnemers voor jullie bijdrage!