t-heater, hét SBK bij uitstek voor de audiovisuele sector

t-heater, hét SBK bij uitstek voor de audiovisuele sector

T-heater Leuven, deze week van dienst als ambassadeur voor t-groep, vertelt..

Dagelijkse Kost, De Mol, Gert Late Night, Komen Eten, De Ideale Wereld, … voor televiesiekijkend Vlaanderen klinken deze programma’s maar al te bekend in de oren. Ze zijn van de hand van productiehuizen uit het Leuvense, zoals Woestijnvis, SBS Belgium, DeMensen, Hotel Hungaria en Lecter Media. Aangezien deze bedrijven het grootste deel van onze klanten uitmaken, heeft t-heater Leuven als Sociaal Bureau voor Kunstenaars over de jaren heen heel wat expertise verworven in het samenwerken met de audiovisuele sector.

In deze branche is een grote diversiteit aan profielen tewerkgesteld via t-heater, gaande van decorbouwers, setdressers en grippers tot regisseurs, cameramensen en veelzijdige productiemedewerkers. Wij verzorgen hun loonadministratie van A tot Z. We regelen alle papierwerk en uitbetalingen, zodat iedereen zonder administratieve zorgen aan de slag kan.

Productiehuizen werken vaak tegelijkertijd aan verschillende programma’s, wat van onze t-heaterconsulenten een efficiënte manier van plannen vraagt. Elke consulent is verantwoordelijk voor een aantal productiehuizen, zodat producers telkens bij een eigen contactpersoon terecht kunnen. Ook maken we in het kader van de digitalisering bij t-heater binnenkort de overstap naar Djintonik, een nieuwe planningstool die speciaal ontworpen werd voor de audiovisuele sector. Zo zal onze samenwerking met grote productiehuizen nog vlotter en efficiënter verlopen.

Het werken met bedrijven uit deze creatieve branche maakt onze job zeer gevarieerd en uiterst boeiend. We hopen alvast om dit partnership in de toekomst nog verder uit te bouwen, door mee vacatures in te vullen en samen met de productiehuizen film crews compleet te maken.

Geschreven door de talent consulenten van t-heater Leuven