t-interim werkt samen met verschillende partners. Zo slagen we er nog beter in om vraag en aanbod in de uitzendsector met elkaar te verbinden. Én krijgen we toegang tot externe expertise.

Logo VDAB

VDAB

t-interim werkt samen met de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB). Zo houden we de vinger aan de pols in Vlaanderen.

Le Forem

Forem

Forem is de Waalse overheidsdienst voor werkgelegenheid en opleidingen. Zo blijven we perfect op de hoogte van de arbeidsmarkt in Wallonië.

Actiris

Actiris

Actiris is de Brusselse gewestelijke dienst voor arbeidsbemiddeling. Dankzij Actiris beschikken we over extra expertise om de uitdagingen op de Brusselse arbeidsmarkt aan te gaan.

Onafhankelijk leven

Onafhankelijk Leven

Onafhankelijk Leven is een organisatie van en voor personen met een beperking. De vzw deelt zijn kennis over het Persoonlijk Assistentiebudget (PAB) met t-interim, en leidt onze gespecialiseerde consulenten op. In ruil investeert t-interim één voltijdse werkkracht in de organisatie.

Poppunt

Poppunt

Via Sociaal Bureau voor Kunstenaars t-heater zijn we al jaren een structurele partner van Poppunt. Samen geven we muzikanten en dj’s in Vlaanderen extra kansen.