t-interim brengt elk jaar duizenden bedrijven en werkzoekenden met elkaar in contact. Enkelen van hen laten we hier aan het woord.

Frigologix

Frigologox en t-interim werken al 5 jaar samen en slagen erin om de juiste logistieke profielen aan te trekken en te behouden. De specifieke aanpak met uitgebreide, op maat gemaakte checklists die worden doorlopen met de kandidaten; legt voornamelijk de nadruk op competenties en motivatie van de kandidaat.

Soubry

Soubry doet al enkele jaren beroep op t-interim Roeselare voor het opvangen van de vakantieperiodes van hun vast personeel door jobstudenten tijdens de zomermaanden.

Ikea Benelux Distribution

t-interim & Ikea Benelux Distribution - het distributiecentrum voor Ikea in heel de Benelux dat zich in Genk bevindt - werken ongeveer 2 jaar intensief samen. t-interim levert er voornamelijk logistieke arbeiders en bedienden.

Premed

Premed doet al meer dan 5 jaar beroep op t-interim voor de aanwerving van verpleegkundigen en administratief medewerkers. Door deze lange samenwerking, weet t-interim heel goed in te spelen op de noden en behoeften van Premed.