t-interim is een van de grootste uitzendbureaus van België. Met meer dan 60 kantoren zijn we vertegenwoordigd in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Bovendien maken we deel uit van t-groep: een globale hr-dienstverlener.

Rekrutering & selectie van uitzendkrachten

U schakelt t-interim in voor de rekrutering & selectie van uitzendkrachten . Onze databank bevat zowel algemene profielen als gespecialiseerde, zoals hoogopgeleide bedienden, artiesten en buitenlandse werknemers. Een ervaren officemanager vindt voor u de geschikte uitzendkracht, en begeleidt u tijdens de interimperiode.

Deel van t-groep

t-interim maakt deel uit van t-groep: een hr-dienstverlener die actief is in België, Nederland en Polen. t-groep is uw partner op alle terreinen van uw humanresources-management. U schakelt bijvoorbeeld t-interim in voor uitzendarbeid en samenwerking met freelancers, en Ascento voor rekrutering & selectie, hr-consultancy en outplacement. Op de Nederlandse markt zijn we actief via zusterbedrijf Luba.

Sociaal-ethische aanpak

t-interim zet diversiteit en gelijke kansen altijd voorop. We gaan op zoek naar de beste manier om ieders talent in te zetten. En creëren meerwaarde door uiteenlopende profielen te combineren. Daarom luidt onze slogan ‘Exclusief voor iedereen’. Ontdek hoe t-interim die slogan naar de praktijk vertaalt.

Erkenningsnummers:

Vlaanderen: VG.1246/BUOSAP
Brussel: B-C07.002 | 00309-405-20121204 | 00309-406-20130311
Wallonie: W.INT.RE.RS.SO.148
Dienstencheques: 40103

Neem vrijblijvend contact op met t-interim

Stel ons uw vraag. Of vertel t-interim vrijblijvend over de uitdagingen waarvoor uw bedrijf staat.
Onze consulenten stellen u graag een persoonlijke aanpak voor.

Neem contact op