t-interim maakt deel uit van t-groep, een van de grootste hr-bedrijven in de Benelux. Onze ervaren medewerkers vinden voor u de ideale interim-werknemer. En begeleiden u en uw werknemer tijdens de interimperiode.

In heel België aanwezig

t-interim is een 100% Belgisch bedrijf met een sterke lokale verankering in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Met meer dan 60 kantoren zijn we in heel het land uw stabiele, gezonde hr-partner.

Ervaren generalisten én specialisten

Onze medewerkers hebben gemiddeld het meest ervaring in de uitzendsector. En scoren bovengemiddeld op het examen van de overkoepelende federatie van hr-dienstverleners (Federgon). Die combinatie van theoretische en praktijkkennis is uw garantie op topkwaliteit.

Nog een voordeel? t-interim staat sterk als generalist … én als specialist. Onze algemene medewerkers zijn vertrouwd met alle vormen van uitzendarbeid. Maar zoekt u een specifiek profiel? Dan zetten we een gespecialiseerde consulent in. Die is expert in bepaalde profielen, zoals:

Persoonlijke begeleiding en nazorg

U krijgt een Single Point of Contact. Een office manager begeleidt u van a tot z. Hij of zij komt bijvoorbeeld langs in uw bedrijf om uw bedrijfscultuur en de openstaande functie te leren kennen. Is de vacature ingevuld? Dan begeleidt hij of zij zowel u als uw interim-werknemer. Zo garandeert de office manager het wederzijdse succes van de samenwerking.

No cure, no pay

Levert de rekrutering niets op? Vinden we geen geschikte kandidaten waarin u vertrouwt? Dan betaalt u … niets. Uw office manager is dus altijd 100% gemotiveerd, en uw risico is nul.

t-interim in cijfers

t-interim is een van de top 5 hr-bedrijven in België. Dagelijks presteren onze uitzendkrachten 30.000 werkuren. Wekelijks voegen we 5300 nieuwe kandidaten aan onze databank toe. En jaarlijks werken we samen met meer dan 5000 bedrijven en organisaties.

Wisselwerking met Ascento

Zowel t-interim als Ascento maken deel uit van t-groep. Dat laat kruisbestuiving tussen beide bedrijven toe. t-interim is uw partner voor uitzendarbeid, terwijl Ascento uw expert is in de rekrutering & selectie van vaste medewerkers, talent & performance management, en outplacement. Zo is t-groep de one-stop-shop die uw hele hr-werking ondersteunt.

Diversiteit en gelijke kansen

Bij t-interim krijgt iedere kandidaat gelijke kansen. Daarmee doet ook uw bedrijf zijn voordeel. Want diversiteit creëert meerwaarde in een team. Onze slogan ‘Exclusief voor iedereen’ weerspiegelt die kernwaarde.