Freelance medewerkers geven u als bedrijfsleider of hr-verantwoordelijke gemoedsrust. Want u schakelt freelancers meteen in voor specifieke projecten. Zo haalt u waardevolle expertise in huis, net wanneer u die nodig hebt.

Freelancers vs. uitzendkrachten

Haalde uw bedrijf net een doelgerichte opdracht binnen? Dan vaart u het best bij een doorgewinterde freelancer. Want die specialiseerde zich in zijn domein, en is vertrouwd met projectwerk. Een uitzendkracht is interessanter voor tijdelijke opdrachten van algemene aard.

Uitgebreide freelance databank

U vindt in onze databank de meest uiteenlopende freelance profielen:
  • Trainers, consultants, recruiters
  • Commercieel medewerkers, enquêteurs, vertegenwoordigers
  • Vertalers, developers, interviewers
  • Kinesisten, logopedisten, pedagogen
Het geheim achter zo’n uitgebreide databank? t-interim vergroot de markt. Want uw freelancer krijgt via ons dezelfde bescherming als een werknemer in loondienst. Dat trekt twijfelaars over de streep. Mensen die wél de expertise in huis hebben, maar de stappen naar een volledig zelfstandigenbestaan liever niet zetten.
Stuur nu uw vacature voor een freelancer naar t-interim.

Freelance medewerkers: heldere administratie

Freelancers zijn gedreven experts. De meesten willen zo veel mogelijk energie steken in hún vakgebied. En dus zo weinig mogelijk tijd verliezen met secundaire taken, zoals de facturering of ander papierwerk. Daarom neemt t-interim de administratie in handen. En krijgt u van ons alle facturen. Tijdig en correct, keer op keer.

Financiële transparantie voor u en uw freelancer

We simuleren alle kosten voor u en uw freelancer. Zo weet die laatste wat hij netto overhoudt aan een opdracht, en ziet u het totale factuurbedrag.
 
Wilt u een competente freelancer inschakelen? Neem nu contact met ons op.  Zoekt u artiesten of freelancers in de creatieve sector? Maak dan kennis met onze gespecialiseerde afdeling t-heater!