Een jobstudent overbrugt de vakantieperiodes van uw vaste medewerkers. Of springt bij tijdens het jaar op moeilijke uren of tijdens drukke periodes, bijvoorbeeld ’s avonds, in het weekend of tijdens de solden. Wij selecteren voor u de bekwaamste jobstudenten. Bovendien nemen wij u ook de papierwinkel uit handen.

Uw jobstudent: selectie en loonadministratie

Een jobstudent is een tijdelijke werknemer. Dus is het belangrijk dat hij zich snel inwerkt in uw bedrijf. Daarom doorloopt elke jobstudent bij ons een doelgerichte selectieprocedure. Úw garantie op een uitzendkracht die meteen zelfstandig meedraait.
Selecteert u zelf uw jobstudenten? Dan schakelt u ons alleen in voor de loonadministratie.

Jobstudent zonder papierwerk

Nog een reden om voor t-interim te kiezen? Omdat u wel een jobstudent wilt, maar niet zijn papierwerk. U hoeft zich niets aan te trekken van de administratie: wij maken de contracten op, keren lonen uit, noem maar op. Bovendien zijn we goed thuis in de wetgeving over studentenarbeid, die vaak bijgestuurd wordt. Wij lezen de kleine lettertjes, u krijgt waterdichte overeenkomsten.

Werk het hele jaar door met jobstudenten

Een jobstudent mag 475 uren per jaar werken – vakantie of geen vakantie. Vertel ons voor welke periodes u jobstudenten zoekt. Dan stellen wij een team samen waarop u het héle jaar bouwt.