Werkt u doorlopend met tientallen uitzendkrachten? Dan vereenvoudigt een inhouse kantoor van t-interim de hele aanpak. Uw consulent werkt op uw personeelsdienst en is het eerste aanspreekpunt voor u én voor uw interim-werknemers.

Inhouse personeelsdienst voor uitzendkrachten

Uw inhouse consulent (m/v) vormt een aparte personeelsdienst voor tijdelijke werknemers. Omdat uw consulent in uw bedrijf werkt, raakt hij helemaal vertrouwd met uw bedrijfscultuur. En zet hij de juiste kandidaten op de juiste plaats.
Die persoonlijke aanpak vullen we aan met ondersteuning vanuit het hele t-interim-netwerk.

Voortdurende evaluatie en bijsturing

Uw inhouse consulent volgt de prestaties van uw uitzendkrachten nauwgezet op, en stuurt bij via evaluatiegesprekken. En uw personeelsdienst blijft op de hoogte dankzij regelmatige rapporten. Meer weten over deze wisselwerking? Bespreek de concrete aanpak met ons.

Korte communicatielijnen binnen personeelsdienst

Uw personeelsdienst wint twee keer. Niet alleen neemt haar werkdruk af, de communicatie verloopt ook vlotter en sneller met een inhouse consulent. En uw uitzendkrachten werken gráág bij u. Want ook hun communicatielijnen zijn kort. Ze hoeven zich na de werkuren niet naar een extern interimkantoor te haasten. Haal een inhouse consulent … in huis!