Bent u actief in de logistieke sector? Dan zoekt u voortdurend naar de best opgeleide, gemotiveerde logistiek medewerker. De gespecialiseerde office managers en uitzendconsulenten van t-interim helpen u bij die zoektocht. Én ze begeleiden uw logistiek medewerker terwijl hij bij u aan de slag is.

Screening van uw logistiek medewerker ad interim

Uw nieuwe logistiek medewerker wordt gescreend door een consulent die uw sector kent. Hij of zij volgde een theoretische en praktische opleiding over het gebruik van interne transportmiddelen. Daarnaast test uw consulent de kennis van de kandidaten met gestandaardiseerde vragenlijsten. De m/v die perfect past in uw profiel stellen we aan u voor.

Opleiding van uw logistiek assistent

Aan een tijdelijke logistiek assistent stelt u dezelfde kwaliteitsvereisten als aan uw vaste personeel. Daarom werkt t-interim samen met erkende opleidingsinstanties. Zo schaaft uw logistiek assistent zijn vaktechnische kennis bij en frist hij de veiligheidsinstructies op – voor deze functies:

  • Heftruckchauffeur
  • Reachtruckchauffeur
  • Orderpicktruckchauffeur
  • Stapelaar/elektropalletchauffeur
  • Rolbrugchauffeur
  • Algemeen logistiek medewerker

Meer weten over de opleidingen? Neem contact met ons op.

Begeleiding van uw logistiek medewerker

Gaat uw uitzendkracht aan de slag? Dan staat t-interim u en uw logistiek medewerker bij. Die ondersteuning is uw kwaliteitsgarantie. Bovendien verbeteren we zo voortdurend de kwaliteit van onze databank met logistiek medewerkers. Vraag nu meer informatie over die persoonlijke begeleiding.