Ook bij overheidsdiensten zijn uitzendkrachten vaak de geknipte oplossing. Verschillende openbare diensten, zowel lokaal als nationaal, maken gebruik van onze expertise.
t-interim is de meest vertrouwde partner van de overheidssector omwille van onze jarenlange ervaring in de sector.

Nog niet zo lang geleden was t-interim in Vlaanderen het uitzendkantoor van de overheid. Daardoor zijn onze consulenten door en door vertrouwd met de HR-behoeften van openbare diensten.

Flexibel

Managementprincipes uit de privésector maakten al lang hun intrede in de overheidssector. Dat geldt ook voor uitzendarbeid: een onmisbaar HR-instrument voor een dynamische openbare dienst. t-interim biedt u efficiëntie, snelheid en flexibiliteit. En we zijn helemaal vertrouwd met uw sector.

Zorgvuldige selectie

Ook uitzendkrachten presteren het best als ze zich goed voelen in hun job. t-interim plaatst bij u de juiste m/v op de juiste plaats, of het nu gaat om een uitzendcontract, een tijdelijke overeenkomst of een vaste job. Uit onze uitgebreide databank selecteren we voor u kandidaten met ervaring in de openbare administratie.

Soepele service

Als geen ander kent t-interim de noden en verwachtingen van openbare instellingen. Daardoor zorgen we voor een soepele dienstverlening. En volgen we de arbeidsovereenkomst feilloos op.

Neem contact met ons op voor meer info over de mogelijkheden van uitzendarbeid bij uw openbare dienst.