t-zorg werkt samen met volgende partners:

     

Absoluut vzw zorgt als bijstandsorganisatie voor ondersteuning van personen met een handicap in verband met het Persoonlijke-Assistentiebudget (PAB) en het Persoonsvolgend Budget (PVB). Zij informeren budgethouders over de mogelijkheden van het budget. Dit doen ze via hun website, infolijn, nieuwsbrief, brochures, infomomenten en workshops. Bovendien bieden de coaches persoonlijke bijstand op maat. Meer info? Surf dan snel naar hun website.

alin vzw staat elke budgethouder met raad en daad bij bij het organiseren van de eigen ondersteuning en het verantwoorden van de kosten die hiervoor worden ingebracht via het Persoonsvolgend Budget. Op maat van de budgethouder bekijken ze hoe het budget optimaal kan worden ingevuld. Ze vertrekken daarbij steeds vanuit de persoon zelf!

“Ik kreeg een budget toegekend, maar wist niet precies wat ik ermee kon doen... Gelukkig kon ik terecht bij alin vzw. Samen werkten we een plan uit. Ik kreeg alle informatie en tools en ging zelf aan de slag. Ik schreef een vacature uit en stelde mijn eerste assistent te werk via t-interim. Het was nog aftoetsen of het 200% klikte met mijn persoonlijke assistent. Na wat ruimere ervaring te hebben opgedaan, werd de assistentie nog verder uitgebreid. Het is belangrijk te kunnen vertrouwen op goede partners en ik ben blij dat alin vzw me in contact bracht met t-interim” (KvZ)

Een goede start is het halve werk. Daarom begeleidt alin vzw elke budgethouder bij de opstart met een persoonsvolgend budget. Wil je ondersteuning inkopen, of wil je een persoonlijk assistent in dienst, dan gaan zij  op zoek naar de beste organisatie.

logo ALS liga

Patiëntenvereniging ALS Liga België richt zich naar alle Belgische ALS-patiënten. ALS is een ongeneeslijke en dodelijke zenuwspierziekte die het lichaam lamlegt. De Liga financiert wetenschappelijk onderzoek, ondersteunt en informeert patiënten en familieleden. De werking is volledig afhankelijk van giften en opbrengsten uit acties en projecten. Alle ondersteuning aan patiënten wordt gratis aangeboden.

Dag van de Zorg is een opendeurdag voor zorg, welzijn en de witte economie en vindt jaarlijks plaats op de derde zondag van maart – volgende editie: zondag 19 maart 2017.

De Dag van de Zorg creërt een maatschappelijk draagvlak voor de noden en ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De toon is positief en assertief. Met een bundeling van krachten zetten ze de sector in zijn volle omvang en diversiteit op de kaart.

Onafhankelijk Leven vzw komt op voor mensen met een beperking. En zorgt ervoor dat deze mensen een gewoon leven kunnen leiden, in de samenleving. We doen dit niet alleen maar samen met onze partners en meer dan honderd vrijwilligers.

We ondersteunen als bijstandsorganisatie iedereen met een beperking in hun zoektocht naar de meest geschikte ondersteuning en assistentie. Dat doen we met een team van ervaringsdeskundigen die over heel Vlaanderen snel, persoonlijk en deskundig advies geven.

Zoom vzw: bijstandsorganistie voor en door gebruikers!

  • groepeert, informeert en ondersteunt elke houder van een persoonsvolgend budget
  • geeft ondersteuning bij de besteding, het beheer en de verantwoording van dat budget
  • werkt vanuit een pluralistische ingesteldheid met respect voor ieders overtuiging
  • steunt op de ervaring van tal van gebruikers van zorg en ondersteuning binnen voorzieningen of in eigen beheer met voucher of in cash

Bij Zoom vzw kan je rekenen op een maximale ondersteuning in een inclusieve samenleving en op maximale ontplooiing met respect voor de eigen keuzes.

MyAssist is de jongste bijstandsorganisatie. Wij zetten ons in voor een optimale ondersteuning tijdens de besteding van het persoonsvolgend budget.
De vraag van de cliënt staat daarbij voor ons centraal. We werken samen oplossingen uit, of het nu thuiszorg, de zorg bij een instelling of een combinatie van beide is.

Specialisaties
- Gezien onze ervaring met o.a. spoedprocedures en snel degeneratieve aandoeningen beseffen we het belang van een snelle opvolging en een juiste besteding.
Hierdoor is iedereen bij ons verzekerd van een snelle service op maat.
- Ook personen met communicatieproblemen worden bij ons met extra aandacht, begrip en geduld ondersteund.

Onder het motto “Assistentie zonder zorgen” is Securex reeds 15 jaar marktleider in het administratiebeheer van persoonlijke assistenten. Securex neemt alle personeelsadministratie over en zorgt voor de wettelijke aansluitingen als werkgever. Tegelijk zorgen we ervoor dat de assistent met alles in orde is.